Wat is het Tech-Lokaal

Welkom op de site van Tech-Lokaal Maas en Waal. Wij zijn een onderdeel van de overkoepelende Stichting Stimulering Techniek Maas en Waal, een dynamische organisatie die zich inzet voor het stimuleren van technische interesse en vaardigheden bij leerlingen in de regio Maas en Waal en daarbuiten. Ons doel is om een brug te slaan tussen onderwijs en het bedrijfsleven, met als uiteindelijke streven de bevordering van de technologische sector in de lokale gemeenschap.

Bij Stichting Stimulering Techniek Maas en Waal geloven we in de kracht van techniek als katalysator voor persoonlijke ontwikkeling en economische groei. Middels het Tech-Lokaal inspireren we leerlingen, en we moedigen ze aan hun nieuwsgierigheid naar technologie te verkennen en te ontwikkelen. Dit doen we doormiddel van boeiende programma’s, workshops en evenementen die gericht zijn op het praktisch toepassen van technische interesse en kennis.

Door de samenwerking met scholen, bedrijven en andere partners in de regio, bouwen we aan een duurzaam netwerk dat uiteindelijk de overgang van het klaslokaal naar het bedrijfsleven vergemakkelijkt. We verbreden de belevingswereld van een nieuwe generatie. Een generatie die uiteindelijk bijdraagt aan de bloei van het bedrijfsleven in Maas en Waal.

Ons team

Het Tech-lokaal Maas en Waal bestaat uit een grote groep vrijwilligers. Daarnaast zijn de vaste gezichten:

Mireille Roelofs, directeur, mireille@tech-lokaal.nl
Jan Hilgers, ontwikkeling, jan@tech-lokaal.nl
Vacature, coördinator Tech-Lokaal…….
Britta Zondag, financiële administratie, boekhouding@tech-lokaal.nl

Vragen over het Tech-Lokaal? Klik hier voor contact.

Scroll naar boven