Gastvrijheidskring


Deelnemen aan GastvrijheidKring

In het najaar van 2016 is de Gastvrijheidskring van start gegaan. Op 30 november 2016 werd de eerste officiële bijeenkomst gehouden in het Tech-Lokaal te Beneden Leeuwen, waarbij ook de introductieworkshop Smulpapen voor Talenten in koken, bakken en gastheerschap werd gehouden.

Stichting Meerwaarde Maas en Waal kende al enkele jaren de TechnetKring, bestaande uit een 15 “Techniekbedrijven” uit Maas en Waal, gericht op de Innovatieve en Traditionele technieken. In het najaar 2016 zijn de laatste gesprekken gevoerd met ondernemers uit de Horeca, Toerisme en Bakkerij sectoren om een kring van ondernemers te vormen rondom de Consumptieve Technieken en projecten als Kinderen Koken voor Ouderen, Voedselverspilling en de Smulpapenclub.

Inmiddels hebben zich voor de Gastvrijheidskring 14 ondernemers aangemeld. Zij zullen de activiteiten rond de Smulpapenclub ondersteunen en op later tijdstip ook worden betrokken bij het ontwikkelen van andere activiteiten en projecten. Alle bedrijven zien toe op de kwaliteit van de geboden activiteiten van de Consumptieve Technieken.

Heeft u ook interesse om deel te nemen aan de GastvrijheidKring? Stuur ons een mail en wij nemen spoedig contact met u op.