Ons Team


Staf

Johan

Mireille

Anouk

Wessel


Studenten

Hallo mijn naam is Cas Reijmers en ik kom uit Leuth. Ik ben 18 jaar oud en zit nu op de opleiding Applicatie-ontwikkeling en ik kom hier een half jaar stage lopen. Natuurlijk heb ik ook hobby’s zoals voetbal wat ik 14 jaar gedaan heb. Nu ben ik aan het volleyballen. Verder ben ik bezig met programmeren en natuurlijk gamen,  dit doe ik met mijn vrienden. Ook hou ik van paintball en soms ga ik naar  comic con. Ik heb veel zin in mijn stage,  zolang je me maar niet laat hoofdrekenen, daar ben ik niet goed in. 

Mijn naam is Rick Frensen, ik ben 21 jaar en woon in Rosmalen. Ik ben een student bij het Koning Willem 1 college waar ik inmiddels al 2 jaar mediavormgeving studeer. Mijn werk bestaat voornamelijk uit 3D projecten en design, maar ik maak ook animaties en ik doe aan videobewerking. Ik kom vanaf eind augustus bij het Tech-Lokaal stagelopen voor een half jaar en kijk uit naar alle mooie herinneringen die ik hier zal  gaan maken.

Mijn naam is Liz Welner. Ik ben 19 jaar oud. Ik studeer marketing en communicatie aan het koning Willem 1 college in ‘s-Hertogenbosch. Ik kom de komende 33 weken stagelopen. Jullie gaan mij dus veel zien. Een leuk feitje over mij: Ik heb thuis een hele film verzameling. Het zijn er 150 bij elkaar. Ik ben nog steeds aan het sparen en hoop de 200 snel te halen. Mijn hobby’s zijn schrijven, voetbal kijken, naar de bioscoop gaan en met vrienden leuke dingen doen. Ik hoop dat wij samen een leuke tijd tegemoet gaan!

jeffery