Mensen van het Tech-Lokaal

Staf

Anouk Shop

Ik ben een van de starters die via JIP-Creates is begonnen met een eigen bedrijf. Voor het Tech-Lokaal houd ik me vooral bezig met het ontwikkelen en geven van lessen op het gebied van vormgeving, 3D tekenen en Virtual Reality. Ook begeleid ik onze stagiaires inhoudelijk op deze gebieden.
Daarnaast ben ik volop bezig met het bedrijf dat is ontstaan uit JIP-Creates: XR4industry. Hierin maak ik samen met Wessel en Johan Virtual Reality applicaties voor architecten en de robotindustrie

Johan Reijers

geboren in Afferden en nu woon ik in Batenburg. Na 4 jaar in werken in dienstverband heb ik met een aantal ondernemende mensen het bedrijf IPCOS opgebouwd. Na 17 jaar ambitieus internationaal ondernemen in de industrie heb ik gekozen voor mijn gezin. Ik wilde meer tijd doorbrengen in Maas & Waal met echtgenote en drie kinderen. In 2010 heb ik het initiatief genomen om Stichting Meerwaarde Maas en Waal op te zetten. Sinds 2013 ben ik het Tech-Lokaal aan het opbouwen. Mijn droom komt langzaam uit, jongeren vanaf 10 jaar werven voor techniek en jongeren tot 25 jaar ondersteunen om ondernemer te worden in de techniek. Zeer recentelijk heb ik samen met Anouk en Wessel XR4Industry opgezet.

Mireille Roelofs

Sinds mei 2018 ben ik coördinator bij het Tech-Lokaal. 25 Jaar werkervaring bij grote én kleine bedrijven, een eigen bedrijf als studiekeuzeadviseur en bestuurservaring komen bij elkaar bij het Tech-Lokaal. Dé rode draad in mijn loopbaan is dat ik kinderen, jongeren én volwassenen laat ontdekken waar hun talent lig. Of dat nu in (vrijwilligers)werk of school is. Bij het Tech-Lokaal komt dat allemaal samen. Ideeën hebben, plannen maken, regelen, organiseren, begeleiden en uitvoeren, dat past bij mij en dat zijn eigenschappen die ik voor het TECH-Lokaal inzet.

Wessel Poldervaart

Al een paar jaar werk ik met het Tech-Lokaal, eerst als stagiair Applicatie- ontwikkeling, later als zelfstandige ZZPer. Ooit had ik plannen om game developer te worden echter bleek dit toch te eenzijdig te zijn, uiteindelijk bleef ik hangen bij het Tech-Lokaal. Samen met Anouk en Johan zijn we uiteindelijk een eigen bedrijf begonnen waar we game development technieken toepassen in de robotica sector genaamd XR4industry. Mijn passie is dan ook game development, programmeren en ben geobsedeerd met alles wat interactief is.

Studenten

Rick Frensen

Ik ben 21 jaar en woon in Rosmalen. Ik ben een student bij het Koning Willem 1 college waar ik inmiddels al 2 jaar mediavormgeving studeer. Mijn werk bestaat voornamelijk uit 3D projecten en design, maar ik maak ook animaties en ik doe aan videobewerking. Ik kom vanaf eind augustus bij het Tech-Lokaal stagelopen voor een half jaar en kijk uit naar alle mooie herinneringen die ik hier zal  gaan maken.

Liz Welner

Ik ben 19 jaar oud. Ik studeer marketing en communicatie aan het koning Willem 1 college in ‘s-Hertogenbosch. Ik kom de komende 33 weken stagelopen. Jullie gaan mij dus veel zien. Een leuk feitje over mij: Ik heb thuis een hele film verzameling. Het zijn er 150 bij elkaar. Ik ben nog steeds aan het sparen en hoop de 200 snel te halen. Mijn hobby’s zijn schrijven, voetbal kijken, naar de bioscoop gaan en met vrienden leuke dingen doen. Ik hoop dat wij samen een leuke tijd tegemoet gaan!

Jeffrey Bijl

Ik ben 23 Jaar oud en woonzaam in Beneden-Leeuwen (Lauwe). Mijn hobby’s zijn, Gamen, Muziek luisteren/bestuderen en ook ben ik vaak te vinden in het biljartcentrum om een balletje te stoten met vrienden. Vanaf april 2016 ben ik op en af al te vinden bij het Tech-Lokaal als Stagiair voor mijn Niveau 2 ICT, Niveau 3 ICT en mijn huidige opleiding Niveau 4 ICT daarbij ben ik ook Coach bij de naschoolse club “Game-Club”.  Naast mijn stages ben ik ook bezig met het opstarten van een bedrijf onder het Jongeren Innovatie Platform (JIP) een initiatief van het Tech-Lokaal, met de naam JIP-ReUse.

Cas Reijmers

Ik ben 18 jaar oud en kom uit Leuth. Ik zit nu op de opleiding Applicatie-ontwikkeling en ik kom hier een half jaar stage lopen. Natuurlijk heb ik ook hobby’s zoals voetbal wat ik 14 jaar gedaan heb. Nu ben ik aan het volleyballen. Verder ben ik bezig met programmeren en natuurlijk gamen,  dit doe ik met mijn vrienden. Ook hou ik van paintball en soms ga ik naar  comic con. Ik heb veel zin in mijn stage,  zolang je me maar niet laat hoofdrekenen, daar ben ik niet goed in. 

Vrijwilligers

Traditionele Techniek

Consumptieve Techniek

Innovatieve Techniek

Clubcoaches Lego Mindstorm

Clubcoaches Robotica/ Maak-Lokaal

Clubcoaches Gamedesign

Jeffrey Bijl

Ik ben 23 Jaar oud en woonzaam in Beneden-Leeuwen (Lauwe). Mijn hobby’s zijn, Gamen, Muziek luisteren/bestuderen en ook ben ik vaak te vinden in het biljartcentrum om een balletje te stoten met vrienden. Vanaf april 2016 ben ik op en af al te vinden bij het Tech-Lokaal als Stagiair voor mijn Niveau 2 ICT, Niveau 3 ICT en mijn huidige opleiding Niveau 4 ICT daarbij ben ik ook Coach bij de naschoolse club “Game-Club”.  Naast mijn stages ben ik ook bezig met het opstarten van een bedrijf onder het Jongeren Innovatie Platform (JIP) een initiatief van het Tech-Lokaal, met de naam JIP-ReUse.

Anouk Shop

Ik ben een van de starters die via JIP-Creates is begonnen met een eigen bedrijf. Voor het Tech-Lokaal houd ik me vooral bezig met het ontwikkelen en geven van lessen op het gebied van vormgeving, 3D tekenen en Virtual Reality. Ook begeleid ik onze stagiaires inhoudelijk op deze gebieden.
Daarnaast ben ik volop bezig met het bedrijf dat is ontstaan uit JIP-Creates: XR4industry. Hierin maak ik samen met Wessel en Johan Virtual Reality applicaties voor architecten en de robotindustrie

Clubcoaches Smulpapen

Kinderen Koken voor Ouderen / gastles voedselverspillng

Repaircafé

Bestuur

Lia van Meegen

Lia van Meegen, bestuurder Stichting Groeisaam en tijdelijk voorzitter.

Jos Ruijs

Jos Ruijs, directeur van Megens Installaties Groep met vestigingen in Rotterdam, Apeldoorn en Druten (hoofdzetel). Totaalinstallateur met werkgebied in heel Nederland.

Jorg Janssen

Jorg Janssen, Coördinator opleiding HBO-ICT van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, woont in Druten én is trotse vader van twee kinderen op De Kubus, die ook bij het Techlokaal komen.

Hans Voshol

Hans Voshol, Ondernemer in digitaliseren van documentstromen, printers en multifunctionaliteit; voorzitter Ondernemend Maas en Waal en ondernemersvereniging Gouden Ham.

Gerard Strikker

Gerard Strikker, adviseur Gastvrijheid en Voeding, ook in de zorg; mede-oprichter  en vrijwilliger Tech-Lokaal.