Loket voor Leerlingen

Nieuwe uitdagingen!

Nieuwe uitdagingen! Deze week: maak je eigen raket!

Door het Corona-virus zitten we veel meer thuis dan normaal. Na de mei vakantie gaan jullie weer deels naar school. We missen jullie in het Tech-Lokaal, daarom hebben we voor jullie leuke uitdagingen ontwikkeld. Je hoeft je dan niet te vervelen en kunt op een leuke manier met techniek bezig zijn!

De uitdaging van deze week: Maak je eigen raket!
Ga aan de slag met deze mooie opdracht. We vinden het leuk, als je de lancering filmt en het filmpje naar ons mailt: techlokaal@gmail.com Het mooiste filmpje delen we weer via onze website en social media.

Het Junior Technovium Nijmegen plaatst elke week 3 nieuwe uitdagingen en experimenten. Het Tech-Lokaal Maas en Waal heeft voor jullie in de week van 20 april een leuke opdracht geselecteerd die uit 9 delen bestaat.

Je kunt zelf aan de slag gaan, of misschien hoort het wel bij de thuiswerk opdrachten van jouw school? Wil je laten zien wat je hebt gedaan of gemaakt? Dan kun je het betreffende Techniek Centrum altijd een berichtje sturen! Vraag wel eerst toestemming bij jouw ouders of verzorgers. Of je leraar, als hij/zij het erbij vermeld heeft. Veel succes!

We doen dit alles in overleg en in samenwerking met onze partners: Junior Technovium Nijmegen, Junior Technovium Wijchen en het Techniek Lab in Beuningen. Elke week zullen wij of onze partners nieuwe ideeën op onze websites plaatsen om thuis mee aan de slag te gaan.