Meeting of minds, 13 november;

Smart & IT in het Rijk van Nijmegen, te gast in het land van Maas & Waal

Het RvN@netwerk bestaat uit ondernemers, studenten, bestuurders, docenten, medewerkers van maatschappelijke instellingen en zakelijke dienstverleners. Zij komen 2 keer per jaar bij elkaar op het Meeting of Minds Festival. Deze keer wordt dit festival, dat nu geheel online is, gehost vanuit de 2e verdieping van de Rabobank in Maas & Waal.

RvN@ heeft als voornemen om een fysieke Smart & IT hub te realiseren in Maas & Waal. Het Tech-Lokaal en het nieuwe bedrijf XR4industry (wat ontstaan is vanuit het Tech-Lokaal) omarmen en ondersteunen dit idee. Deze dag is het eerste resultaat van deze samenwerking. Een mooie voorzet op een centrale plek voor innovatieve ondernemers in Maas & Waal.

Tijdens het Meeting of Minds festival komt innovatie op gang door netwerken te verbinden en ontwikkelkracht te bundelen op een aantal thema’s, waaronder Smart & IT en Talent en Ondernemerschap. Deelnemers inspireren elkaar, maken gebruik van experimenteerruimte en werken aan oplossingen voor ondernemers- en maatschappelijke vraagstukken.

Het doel is innovaties en projecten aanjagen en daarmee invulling geven aan de regionale Smart&IT agenda. Wat zijn de komende jaren de mogelijkheden en behoeften van ondernemers op de thema’s Virtual Reality, Artificial Intelligence, Big Data en digitalisering van de bedrijfsvoering? In een plenaire sessie wordt bijeen gekomen om het regionale perspectief te schetsen en in de break-out sessies wordt aan de slag gegaan met de verschillende aspecten van Smart & IT.

We nodigen u als innovatieve ondernemer uit Maas & Waal van harte uit om deel te nemen. aanmelden kan via onderstaande site.

Meeting of Minds Dag 2 thema ‘Talent, Skills, Smart & IT’