Smulpapen

Heb jij interesse in koken en bakken en houd jij van lekker eten? Ben jij de gastheer of gastvrouw die al het heerlijks zou willen uitserveren in een sfeervolle omgeving?

Na het succes van seizoen 3 is het tijd voor een 4e seizoen Smulpapen!

in het overleg met de Gastvrijheidkring Maas en Waal en de reeds toezegde medewerking door bedrijven, hebben we besloten na de herfstvakantie weer van start te gaan.

Wij verwachten een grote belangstelling en zullen van de geïnteresseerden een selectie moeten maken, want er kunnen maximaal 20 leerlingen deelnemen aan de smulpapen workshopreeks. Daarom organiseren we twee ‘’verkenningsworkshop middagen’’. In het Tech-Lokaal Benden-Leeuwen op 23 oktober van 14:30 t/m 16:30 uur en in het Tech-Lokaal Pax Druten op 30 Oktober van 14:30 tot 16:30. Tijdens een verkenningsronde van 90 minpunten, kun jij ervaren of jij de juiste vaardigheden bezit en of je het leuk vindt natuurlijk. Kijk op onze website bij “nieuws’’ voor ervaringen van seizoen 3.

Ben jij een echte smulpaap en ben je tussen de 11 en 14 jaar?

Wij stellen maximaal twee teams van 10 deelnemers samen die om de twee weken op de woensdag middag van 14:30/14:45 tot 17:15 uur een workshopreeks gaan volgen bij verschillende gastvrijheid bedrijven in de regio Maas en Waal zoals een bakkerij, een slagerij, verschillende restaurants en cateringbedrijven. Met de chefs worden specifieke bedrijfsthema’s behandeld. Wat is de cultuur in het bedrijf of de regio, wat is de eetcultuur en welke producten gebruiken we uit de regio? We gaan ook koken en bakken, een optimale sfeer voorbereiden (gastheer-/vrouw) en de gerechten natuurlijk ook proeven. De kosten voor deze zes smulpapen workshops bedragen 55 euro per deelnemer

Wil jij je opgeven voor een verkenningsworkshop Smulpapen? Stuur dan voor 17 oktober een mail naar de techlokaal@gmail.com met je naam, woonplaats en mobiele telefoonnummer. De kosten voor deze dag bedragen 5 euro contant per deelnemer. Graag gepast betalen. Kijk voor meer info: www.tech-lokaal.nl of stuur ons een mail.